Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Sanct Bernhard Horfit 120caps.

Код: 5919

Sanct Bernhard Horfit е хранителна добавка, капсули за подобряване на слуха. Опаковка 120 капсули.

Цена: 70.00лв.
Няма наличност
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Sancht Bernhard Horfit са капсулли предназначени при намаляване на слуха, свързано с нормалния процес на стареене на организма.

Състав: Всяка капсула съдържа витамин С – 125 mg, L-карнитин – 100 mg, магнезий – 125 mg, витамин Е – 12,5 mg, цинк – 3,7 mg, фолиева киселина – 100 μg, селен – 17,5 μg, витамин В12 – 0,25 μg.


Действие: Слухът е едно от най-важните човешки сетива. За повечето хора между 50-та и 60-та година обаче, започва постепенно намаляване на слуха. Причината за това влошаване обикновено е естественият процес на остаряване, който засяга вътрешното ухо и неговите сетивни клетки. Според последните изследвания на учените някои хранителни микроелементи като цинк, фолиева киселина, селен и витамин В12 могат да намалят или ограничат последиците от напредването на възрастта, свързани с ограничаване на слуха.

Процесът, който наричаме стареене, фактически не е нищо повече от непрекъснато повишаващо се натрупване на промени, предизвикани или съдействани от присъствието на свободни радикали. Витамините С и Е са мощни антиоксиданти, които защитават организма от свободните радикали, а L-карнитинът и магнезият са жизнено важни за активирането и доставянето на енергия до клетките, за да може вътрешното ухо да извършва нормално своите функции.


Начин на употреба: 2 пъти на ден х 1 капсули с вода.

Количката е празна.

Валута