Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Sanct Bernhard Храносмилателна билкова горчивка 150табл.

Код: 5912

Sanct Bernhard Храносмилателна билкова горчивка е хранителна добавка, предназначена за подобряване на храносмилането. Подходяща при липса на апетит, нервен стомах, лениви черва. Опаковка 150 таблетки.

Цена: 50.00лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Проблеми с храносмилането, недостатъчно отделяне на храносмилателни сокове, липса на апетит, тежест и болки в стомаха, лениви черва и др.

Състав: Всяка капсула съдържа 100 mg екстракт от корен на тинтява (3 mg гентиопикрин), 100 mg екстракт от бенедиктински трън ( Centaurea benedicta), 100 mg екстракт от корен на глухарче, 100 mg екстракт от цикория (Cicorium intybus).

Съдържащите се в екстрактите на тези растения съставки (т. нар. горчиви съединения) помагат за тонизиране функцията на стомаха, възбуждат апетита, засилват жлъчната секреция, подобряват храносмилането. Подобряват работата на отделителната система.

Съдържащото се в корените на тинтява вещество гентиопикрин е едно от най-мощните тонични средства за възбуждане на апетита и засилване на храносмилането.
Бенедиктинският трън се използва при загуба на апетит и лошо храносмилане, както и при болки в стомаха от простуда и висока температура, при стомашни инфекции и диария. Той се използва и като диуретик за повишаване диурезата и за стимулиране притока на кърма. Прилага се при преболедували и злояди деца за възбуждане на апетита, регулиране на храносмилането и работата на черния дроб.
Екстрактът от глухарче също помага за стимулиране на апетита, но, освен това, има силен ефект върху отделителната система – стимулира функцията на бъбреците.
Цикорията помага при болки в стомаха. Използва се както другите растения, съдържащи горчиви съставки, за стимулиране на храносмилането - засилване на секрецията на жлъчка, стомашен и чревен сок и активиране перисталтиката на червата.


Начин на употреба: 3 пъти по 1 таблетка преди всяко основно хранене.

Количката е празна.

Валута