Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Sanct Bernhard Cranberry 90caps.

Код: 5870

Sanct Bernhard Cranberry е хранителна добавка, предназначена при цистити, проблеми с отделителната система. Опаковка 90 капсули.

Цена: 65.00лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Sanct Bernhrard Cranberry  е хранителна добавка, естествен диуретик. Оказва антисептично действие върху пикочните пътища. Препоръчва се при проблеми с пикочните пътища и функцията на бъбреците.

Подпомага излъчването на пикочна киселина и разтварянето на бъбречни камъни. Има силен противовъзпалителен ефект срещу редица патогенни микроорганизми. Помага при цистит, парене и болка при уриниране.

Състав: Всяка капсула съдържа 500 mg концентриран екстракт от червена боровинка (с минимум 13 mg проантоцианидини (PAC)).


Червената боровинка е известна отдавна с противовъзпалителния си ефект върху бъбреците и уринарния тракт.

Червената боровинка е богата на биофлавоноиди и фенолни съединения. Тя служи и като диуретик, и като средство за укрепване на капилярите. Ефективно средство за лечение на заболявания като цистит и бъбречна литиаза, подагра и др. Екстрактът е отличен лек за инфекции на пикочните пътища. В него се съдържат проантоциани- вещества, които пречат на бактериите да се задържат по стените на пикочният мехур. Екстрактът притежава кардиотонично и хипотензивно действие. Червената боровинка, съдържа флавоноида кверцетин, който е с доказани противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Кверцетин е антихистамин, помагащ за облекчаване симптомите на алергия. Най-новите данни при изследвания с екстракт от червена боровинка, показват ефективност при някои видове левкемия.


Начин на употреба: 1 път на ден по 2 капсули преди вечеря с малко течност.

Количката е празна.

Валута