Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Sanct Bernhard Vitamin A 180caps.

Код: 5861

Sanct Bernhard Vitamin A е хранителна добавка, приема се при зрителни и кожни проблеми. Опаковка 180 капсули.

Цена: 37.80лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Sanct Bernhard Vitamin A се препоръчвва при проблеми на зрителния апарат, катаракта, конюнктивит, различни кожни заболявания, включително и акне.

Състав: Всяка капсула съдържа 800μg витамин А под формата на ретинил палмитат.


Витамин А е особено важен за образуването на костна тъкан и зъбно вещество, здрава кожа и коса, както и зрение. Използва се от десетилетия за лечението на заболявания на зрителния апарат, катаракта, различни кожни заболявания, включително и акне. При недостиг на този витамин може да е доста трудно за човек да вижда през нощта. Очната ябълка може да стане суха и уголемена. В напредналите фази на дефицит на витамин А дори се стига до ерозия на роговицата и възпаления. Тежък недостиг на витамин А може да доведе до слепота.

Витамин А е наричан още пръв сред витамините, заради ключовата роля, която играе по отношение на растежа и действието на другите витамини. Притежава изразен антиоксидантен ефект, спомага за понижаването на риска от развитието на онкологични и други заболявания, възникващи от повишеното екологично натоварване на човека. Има мощно имуностимулиращо действие, помага при диария, тежки менструални течения, болест на Крон, предменструален синдром.


Витамин А спомага за синтеза на полови хормони, необходим е за поддържането на репродуктивната функция на мъжете и жените.


Начин на употреба: 1 капсула дневно с 1 чаша вода. Препоръчително е да се приема с храна, съдържаща мазнини.

Количката е празна.

Валута