Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Sanct Bernhard Lithothamnium 120caps.

Код: 5856

Sanct Bernhard Lithothamnium e хранителна добавка, съдържаща калций извлечен от червени водорасли. Препоръчва се за укрепване на опорно-двигателния апарат. Опаковка 120 капсули.

Цена: 45.00лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Sanct Bernhard Lithothamnium е хранителна добавка, приемаща се при  артрит, остеоартрит, проблеми и болки в костите и ставите, сърдечно-съдови проблеми. За здрави кости, зъби, коса, кожа и нокти.

Sanct Bernhard Lithothamnium се препоръчва при жени за лечение и превенция на остеопороза, при намалена костна плътност.

Състав: Всяка капсула съдържа 610 mg екстракт от червени коралови водорасли (Lithothamnium calcareum) на прах, като от тях калций – 180 mg.

Биологичната сила на този вид калицй се определя от специфичната му пореста структура, благодарение на която се усвояването е изключително ефективно. В него се съдържат още магнезий (2,5%), бор, мед, манган, селен, цинк и много други микроелементи и минерали (общо 74 на брой). Магнезиеят е нужен за добрата абсорбция на калция от организма, а микроелементът Бор определя биовиталността на продукта. Екстрактът от богатите на минерали червени водорасли се абсорбира изключително лесно от организма и подпомага образуването на коститe, зъбите, кожата и косата, подобрява функциите и на храносмилателната система. Играе важна роля в кръвосъсирването, активирането на езнимните процеси и стабилизирането на клетъчните мембрани.

Допълнително действие: Калцият от червени водорасли е уникален и най-добре усвоимият калций - с 20% по-ефективно усвоим от калция в млечните продукти и с малко над 40 % от трикалциевия фосфат. Не съдържа пестициди, консерванти и оцветители. Изцяло растителният му произход го прави подходящ за вегетарианци.


Начин на употреба: По 1 до 3 капсули на ден с вода.

Количката е празна.

Валута