Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Промопакет Коксамин+вит.К+Магне Марин

Код: 5844

Промопакет Коксамин+вит.К+Магне Марин е хранителна добавка. Промопакета съдържа: 1 оп Коксамин * 60таблетки, 1 опаковка витамин К * 60таблетки, 1 опаковка Магне Марин с 10 капсули.

Цена: 19.50лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

COXAMIN K е формула, благодарение на която физиологичният цикъл за прием и доставяне на калций и други минерали до костите е завършен. Необходимите за оптимална абсорбция на калций витамини К2 и D3 не само са част от състава на COXAMIN K, но и са от най-високо качество, натурални са и са в максимални количества.

Борът и цинкът играят важна роля за биовиталността на калциевия източник. Магнезиевият минимум, витамин К2 и витамин D3 допринасят за оптималната абсорбция на калция в организма.

Съдържащият се COXAMIN K витамин Ке под формата на менахинон-7 (МК7). Това е доказано по-добрата форма по отношение на бионаличност и биоактивност, спрямо витамин К1 или менахинон-4. Използваният в COXAMIN Kмастноразтворим МК7 е натурален, получен чрез ферментация на B. subtilis natto, без никакви синтетични обработки.

 

Начин на прием: По 1 таблетка до 2 пъти дневно след хранене.

 

Съдържание в 2 табл. COXAMIN K:

Калций (Ca++) - 720 mg
Витамин D3 - 10 µg 
Витамин К2 – 100 µg
и други естествено налични общо 74 микроелемента и минерала.

Други съставки: емулгатор - магнезиев стеарат, микрокристална целулоза.

 Natural Marine Magnesium е единствения магнезий от естествен произход, извлечен от калцирана дълбоководна морска вода, добита от недрата на северните морета. Естествената форма на магнезия гарантира много по-висока усвояемост в сравнение със синтетичните производни на магнезия, предлагани в аптечната мрежа. С неутрален вкус и в растителни капсули, което го правиподходящ за вегетарианци.

 Магнезият е един от най-важните елементи, основен структурен компонент в клетките на тялото ни. Магнезият се съдържа най-вече в костите, а също така и в мускулите. Както всички минерали, той не може да се синтезира в човешкото тяло, затова трябва да се набавя отвън-чрез храна и / или хранителни добавки.

Той е необходим за правилния ход на редица жизнено-важни процеси в тялото.Участва в хранителния метаболизъм и нормалното кръвосъсирване. Незаменим е за правилното функциониране на нервната и мускулната система. Основната му функция е да релаксира нервите и мускулите, т.е. регулира нервния и мускулен тонус на организма. Поради това и недостигът на магнезий причинява мускул­ни спазми, нарушения в сърдечния ритъм, безпокойство, тревога. Контролира нормалното функциониране на клетките на миокарда, регулира съкратителната функция на сърдечния мускул. Освен това е структурен елемент на зъбите и костите. Магнезият подпомага енергийния метаболизъм, съхранява функциите на мозъка и е необходим за правилната дейност на сърцето и кръвообръщението. Повишава съпротивителните сили на организма и изгражда силна имунна система. Допринася за намаляване чувството на умора и отпадналост.

 

Начин на прием: По 2 капсули дневно.

 

 

Съдържание в 2 капс. NATURAL MARINE MAGNESIUM:

700 mg Natural Marine Magnesium,

от които 245 mg Магнезий

 

Количката е празна.

Валута