Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Dr. Silver 101+ уред за сребърна вода

Код: 5701

Dr.Silver уред за генериране на сребърни йони във водата. Капацитет: 100 часа или 20 000 литра вода. Гаранция на уреда: 12 месеца от датата на закупуването.

Цена: 78.00лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Dr.Silver уред за сребърна вода генерира производството на сребърни йони във во­дата. Наред с това уредът спомага за магнитна обработка и структуриране на водата;

Dr.Silver уред за сребърна вода осигурява енергиен пренос на 101 лечебни растения с ясно изразен ефект за активиране на имунната сис­тема на организма.

 

Уредът представлява миниатюрно устройство във формата на изтеглен елипсоид. В херметичната част на корпуса е разположена електронна схема, управляваща процеса на електролитно отделяне на сребърни йони (“Ag+”) и батериите. В предния край на уреда, зад решетките се намират електрод, изработен от сребро проба 1000 и електрод от не­ръждаема стомана. В резултат на електролизата сребърният електрод постепенно се разтваря и на­сища водата със сребърни йони.

            Над електродите е монтирана система от посто­янни неодимови магнити и носител на екстракт от 101 лечебни билки. Тази конфигурация формира магнитно поле със специфична конфигурация и напрегнатост, способстващи информационно про­ектиране на лечебните свойства на билките върху обработваната вода, както и за нейното магнитно структуриране и засилване на имуностимулира­щия и бактерицидния ефект на сребърните йони.

 

Основни ефекти от приема на магнитно-структурирана вода:

синергично подпомага ефекта на сребърните йони;

нормализира енергийното състояние и моле­кулната структура на вътреклетъчната течност;

подобрява пропускливостта на клетъчните мем­брани;

подобрява дейността на бъбреците и отделител­ната система;

подпомага организма при камъни в бъбреците и жлъчния мехур;

подпомага очистването на организма от шлаки и токсини;

подобрява перисталтиката на червата;

подобрява функционалното състояние на нерв­ната система;

подпомага регулирането на телесното тегло;

регулира артериалното налягане;

алкализира тъканите;

подобрява снабдяването на клетките с кисло­род;

подмладява организма.

Енергиен пренос на 101 лечебни растения

            При производството на уреда се използва спе­циална технология, благодарение на която във вода­та се осъществява пренос на енергоинформацион­ните матрици на специално подбрани 101 лечебни растения. Този пренос обогатява водата, насища я с информационните характеристики за лечебното действие на билките, които са специално подбрани за активна подкрепа на имунната система, общите възстановителни сили на организма, виталността и жизнените сили на организма.

     

 
Количката е празна.

Валута