Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Биовеа Канела/Biovea Cinnamon 300mg * 60caps.

Код: 5625

Biovea Cinnamon е хранителна добавка, регулираща кръвното налягане в нормални граници, повлиява нивата на захарта. Опаковка 60 капсули.

  • Производител: Biovea
Цена: 16.00лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Biovea Cinnamon е хранителна добавка, с антиоксидантно действие.

Едно от основните приложения на канелата е в борбата с наднорменото тегло и висока кръвна захар. Счита се, че съдържа съставка, която подобрява инсулиновата чувствителност и с това подобрява способността на клетките да използват глюкозата при по-малка инсулинова секреция. При здрави хора, по-ниски нива на инсулин, ще доведе до по-малко натрупване на мазнини, особено в коремната област и по-лесно използване на мазнините като източник на енергия. За хора с диабет тип 2, подобрената инсулинова чувствителност ще доведе до трайно понижаване на нивата на кръвната захар.

Има изразен антиоксидантен ефект. В минимални количества канеленото масло стимулира кръвообращението и храненето на клетките на стареещата кожа, подобрява кръвоснабдяването на корените на косата, укрепва зъбите. Ароматът на канелата подобрява храносмилането. Действието на канелата в храненето е особено полезно при: преохлаждане, простуди, проблеми със ставите, гръбначния стълб, подсилва имунната система, помага за преодоляване на умората, при депресивни състояния, слабост, помага за понижаване на кръвната захар. Класическа противоотрова, облекчаваща състоянието при хранителни, алкохолни и никотинови отравяния: Полезна е при проблеми на: стомаха, червата, черния дроб, бъбреците, пикочния мехур.

Канелата ускорява обмяната на веществата и кръвоснабдяването, възпрепятства образуването на целулит, използва се за регулиране на храносмилателния процес. Помага при простудни и грипни състояния. Използва се и в състава на масажни масла, като средство против световъртеж, припадък, гадене. Неутрализира ухапванията от насекоми. Отстранява неприятния дъх. Древните са смятали, че ароматът на канелата прави човека непобедим в открита борба, сексуално силен и инициативен.

Канелата е полезна за поддържане на нивата на глюкозата в нормални граници, тя подпомага функцията на сърдечно-съдовата система, поддържа нормалните нива на триглицеридите, LDL-холестерола, общия холестерол и кръвното налягане в пределните им граници.

Канелата Biovea може да доведе до значително изменение в композицията на тялото - намаляване на телесните мазнини с 0.7% и увеличаване на мускулната маса с 1.1%. Такива промени в композицията на тялото се постигат само в съчетание на канелата с програма от диета и физически упражнения.

Странични ефекти

Възможни са алергични реакции, при някои се наблюдава повишение на апетита. Бременните жени да са особенно внимателни с употребата на канела, във високи дози се явява като маточен стимулант, но е безопасна в умерени количества.

Количката е празна.

Валута