Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Паранит спрей против въшки/Paranit spray 100ml

Код: 5380

Paranit spray е спрей, предназначен за третиране на въшки и гниди. Опаковка флакон спрей 100мл.

Цена: 20.30лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

ПАРАНИТ спрей против въшки е с висока ефикасност.  Тествана е клинично, и е доказано, че той е ефективен при главови въшки. Уникалната му формула, съставена от минерални масла и диметикон притежава двойно физическо действие, основаващо се на задушаване и дехидратиране за постигане на максимален ефект. Тъй като не съдържа инсектициди, не е възможна появата на резистентност.

Състав: Минералномасло и диметикон.

Приложение на Паранит Спрей:

Стъпка 1:

Проверете за наличие на главови въшки. Използвайте ситния гребен, за да проверите щателно косата на всеки член от семейството за въшки, за предпочитане на дневна светлина. Използвайте още на същия ден при всички, при които се открият въшки, с цел да се избегне повторно опаразитяване.

1. По-лесно се проверява суха коса.

2. Първо срешете косата, за да отстраните заплитанията, след което проверете кичур по кичур.

3. Проверете в корените на косата, зад ушите и потила, тъй като въшките и яйцата често се намират по тези места.След всяка употреба, внимателно почистете гребена с хладка, сапунена вода, за да се избегне допълнително опаразитяване.

Стъпка 2

Нанесете Паранит спрей. Задръжте флакона на около 10 см от косата и внимателно напръскайте достатъчно количество от разтвора, равномерно, върху суха коса. Уверете се, че сте нанесли върху цялата коса и скалп. Масажирайте добре от корените до върха, обръщайки особено внимание на врата и областта зад ушите.Оставете за около 15 минути.

Стъпка 3

Измийте косата с обикновен шампоан, като се уверите, че сте изплакнали всичко. Измийте отново, ако е необходимо.

Стъпка 4

Отстранете въшките и техните яйца. Преди да изсушите косата, използвайте ситния гребен, за да отстраните въшките и яйцата.

1. Разрешете влажната коса със ситния гребен.

2. Разделете косата на 4 части: отчелото до тила и след това от едното до другото ухо. При по-дълга коса, може да вържете всяка част.

3. Обработете всяка част, оформяйки малки кичури, така че да се вижда главата.

4. Срешете всеки кичур като започнете колкото е възможно по-близо до главата.

5. При използването на гребена се отстраняват всички намерени яйца.

6. Всеки кичур коса, почистен от яйцата може да се отдели настрана.

7. С цел да се избегне повторно опаразитяване, след всеки кичур почистете гребена с памучен тампон или късче памук и винаги решете косата от върха наглавата към края.

Стъпка 5

Повторете процедурата след 7 дни. Извършете процедурата отново след 7 дни,като повторите стъпки от 1 до4. Това ще гарантира, че жизненият цикъл на въшките е напълно прекъснат. Също така ще се унищожат и яйцата, които е възможно да са се излюпили след първото третиране. Няма риск при повтаряне на процедурата няколко пъти. 100ml торазтворасадостатъчниза 4 приложения, в зависимостотдължинатанакосата.

Стъпка 6

Обезпаразитетедрехите, спалнотобельо, хавлиите и другипредмети, коитосабили в контакт с главата, катогиизперетепри 60 градуса. Внимателнопочистетекъщата и колата с прахосмукачка и послеизхвърлететорбичката.

ВАЖНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ Главовите въшкин емогат да развият резистентност спрямо Паранит, тъй като неговият ефект не се основава на химично въздействие. Въпреки това е възможно хора, които вече са успели да отстранят въшките, да бъдат повторно заразени от не третирани приятели от училище или членове на семейството. В този случай може да използвате Паранит спрей отново, той ще бъде също толкова ефективен.

Предпазни мерки преди употреба:

Неизползвайте този продукт при: алергия към някоя от съставките, при деца под 2 години, Бременност и кърмене. Няма проти вопоказания относно употребата на Паранит спрей при бременни жени. Въпреки това, ако сте бременна или кърмите се препоръчва преди употреба винаги да потърсите съвет от Вашия лекар.

Предупреждения: Само за външно приложение. В случай на инцидентно поглъщане се обърнете към лекар. Избягвайте контакт с очите и лигавиците. При контакт с очите, изплакнете обилно с вода. Не използвайте в случай на алергия към някоя от съставките. При поява наобрив, дразнене или свръх чувствителност, незабавно преустановете употребата и измийте косата си с шампоан, който използвате обичайно. Възможни нежелани реакции: Сърбежи , дразнене около очите. Лющене на скалпа. Контактно раздразнение и зачервяване на скалпа, ушите или врата.

Количката е празна.

Валута