Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

R-алфа-липоева киселина/Natural Factors R-Alpha-Lipoic Acid 100mg * 30caps.

Код: 5211

Natural Factors R-Alpha-Lipoic Acid е хранителна добавка, подобряваща работата на целия организъм. Опаковка 30 капсули.

Цена: 21.00лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

R-Алфа-липоева киселина на Natural Factors, е източник само на R-изометричната, изцяло природна форма на алфа-липоева киселина! Благодарение на това, тя оздравява целия организъм, като осигурява енергия, намалява риска от хронични заболявания и забавя процесите на стареене.

Как работи R-Алфа-липоевата киселина на Natural Factors?

-Благоприятства обмяната на веществата и намалява количеството на подкожните мазнини.

-Контролира нивата на кръвната захар и подобрява инсулиновата чувствителност. Затова се препоръчва при диабет или преддиабетно състояние.

-Потиска симптомите при диабетна невропатия.

-Увеличава енергията и физическата издръжливост.

-Подобрява зрителните функции  и намалява риска от развитие на глаукома и катаркта.

-Възстановява нормалното състояние на нервната система.

-Поддържа кожата еластична и гладка.

-Спира процеса на преждевременното стареене.

-Повечето тестове върху хора показват, че алфа-липоевата киселина може да бъде от огромна полза в случаите на множествена склероза.

Обикновено продуктите с алфа-липоева киселина, съдържат и двата изомера – S и R форми на алфа-липоевата киселина. Но за да бъде наистина ефикасна, алфа-липоевата киселина трябва да бъде само в нейната R-форма! Защо е така? Защото S-изомерът въздейства зле върху инсулиновата чувствителност и метаболизма на въглехидратите, и в същото време – потиска действието на така важния R-изомер.

За разлика от синтетичната S-форма, R-формата на алфа-липоевата киселина, е изцяло натурална и притежава висока биологична активност.

Продуктът на канадската компания Natural Factors, е източник на R-алфа-липоева киселина!  Тя е универсален антиоксидант, чиято активност е силна както във водна, така и в мастна среда. Участва в производството на енергия, възпрепятства натрупването на мазнини в тялото и спомага за редукцията на теглото. Усилва действието на антиоксидантните витамини С и Е, и увеличава производството на друг мощен антиоксидант – т. нар. глутатион, който пък е важен за детоксикацията на черния дроб.

Приложение: R-алфа-липоевата киселина е натурална, стабилна и високоусвоима. Клинично е доказано, че R-формата се задържа в организма значително по-дълго от S-формата. Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес; за поддържането на нормалния метаболизъм и нормалната концентрация на глюкоза в кръвта.

Забележка: Преди употреба се консултирайте с лекар, ако сте бременни, кърмите или страдате от диабет.Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение: За възрастни: по 1 капсула 2 пъти дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Виж опаковката.

Странични ефекти: няма наблюдавани.

Нето тегло: 24 g

Количката е празна.

Валута