Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Авен Цикалфат лосион/Avene Cicalfate lotion 40 ml

Код: 038

Cicalfate лосион е предназначен за възрастни, деца и кърмачета, чиято кожа е раздразнена и с подмокрящи лезии. Продукт с епитализиращо и подсушаващо действие. Без алкохол,оцветители, ароматизатори. Флакон с накрайник 40мл.

  • Производител: AVENE
Цена: 17.20лв.
Няма наличност
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Cicalfate епитализиращ лосион подпомага заздравяването на увредената кожа, благодарение на активната съставка сукралфат. Успокоява бързо раздразнената или увредена кожа, като предоставя защитен слой върху цялата повърхност за лечение. Включените медни и цинкови соли в Cicalfate lotion възпрепятстват и защитават кожата от бактериално развитие. Подсушава епидермиса и поддържа оптимална степен на хидратация, за да се избегне прекомерното мокрене.

Клинични изпитвания: Cicalfate lotion е тестван от 1163 пациента с кожни подмокрящи лезии. Cicalfate Епителизиращ подсушаващ лосион е нанасян 2 пъти дневно, в рамките на 15 дни.
o    Прекратяване на мокренето след средно 4 дни и половина.
o    Много добър процес на зарастване.
o    Общо позитивно мнение на дерматолози относно ефикасността и скоростта на действие.
o    Толерантност, определена като „ добра и много добра” в повече от 97% от случаите.

Препоръки за употреба: Разклатете CicalfateЕпителизиращ подсушаващ лосион преди употреба. Счупете върха на апликатора с палец. Завъртете основата на апликатора с четвърт оборот надясно, за да отворите флакона, след което завъртете наляво, за да го затворите. Почистете зоната, която желаете да лекувате. Нанесете CicalfateЕпителизиращ подсушаващ лосион 2 пъти дневно с помощта на компрес или директно с върха на апликатора. CicalfateЕпителизиращ подсушаващ лосион може да бъде съчетан с медикаментозно лечение (антимикотици, антисептици…).

Количката е празна.

Валута