Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Sanct Bernhard Родиола плюс 120 капсули

Код: 4397

Sanct Bernhard Родиола плюс е хранителна добавка, предназначена за хронична умора, липса на тонус и отпадналост. Опаковка 120 капсули.

Цена: 65.00лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Хронична умора и отпадналост, физически и емоционално-психически натоварвания и хипертония се повлияват успешно от продукта на Sanct Bernhard - РОДИОЛА плюс. Изцяло природен състав на родиола-капсулите, които са препоръчителни за подобряване на зрението и сексуалната активност при двата пола. Добър при анемии, успокоява главоболието при колебания на артериалното налягане.

Действие: Подобрява устойчивостта на организма и адаптивните му способности към промени в околната среда. Изпитано средство с антитоксично действие. Народната медицина познава основната му съставка като “Златен корен”, използван за подобряване на паметта, концентрацията и бързината на ума. Стимулира имунните защити, а в комбинация с екстракта от арония е ефективен антиоксидант.

Наличните витамини В1 и В6 подчертават описаните действия и в добавка са отговорни за самозащитата на мозъчните клетки от действието на свободните радикали.

Благодарение на родиола-капсулите организмът успешно поддържа физическата си и психическа работоспособност. Лечебното растение Rhodiola rosea /розова родиола, златен корен/ е познато на народната медицина със свойството си да премахва умората и да повишава нивата на енергия в организма. Съдейства за разширяване на енергийните възможности на всички жизнено важни системи.

Добавката от арония подобрява антиоксидантните качества на препарата. Популярната в последните години арония е пренесена в Европа от Северна Америка, където се счита за естествено витаминно депо: екстрактът от плодовете съдържа високи дози витамини Р, С, К, В, B1, В2, В5, В9.

Съдържа още: йод - 3-4 пъти повече в сравнение с останалите плодове, а също калий, калций, фосфор, магнезий и желязо. Налични са също манган, мед и молибден.

Начин на прием: По една капсула на ден с вода.

Всяка капсула съдържа екстракт от родиола (Rhodiola Rosea) - 200 mg, концентриран прах от арония - 100 mg, Витамин В1- 1,4 mg, Витамин В6 - 2 mg.

Количката е празна.

Валута