Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Sanct Bernhard КЛА 120caps.

Код: 4393

Sanct Bernhard КЛА е хранителна добавка, естествен продукт подпомагащ редукцията на теглото. Опаковка 120 капсули.

Цена: 65.00лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Естествен продукт, подпомагащ програми за безопасна редукция на теглото. Препоръчан от Sanct Bernhard за хора с наднормено тегло и затлъстяване. С помощта на CLA-капсулите се постига редукция на мастните депа, без да се губи мускулна маса.

Действие: Съставът от мастни киселини, преди всичко - коюгираната линолова киселина /CLA/, действа в две посоки: стимулира изгарянето на натрупаните мазнини и ограничава отлагането на нови. Този процес протича и в пасивно състояние – т.е. по време на сън. За по-бърз и траен ефект експертите на Sanct Bernhard съветват паралелно участие в спортна програма или системни физически натоварвания. Продуктът избягва известния “йо-йо ефект”, тъй като предотвратява дълготрайно нови мастни натрупвания и след прекратяването на приема. Редукцията на теглото чрез CLA-капсули формира дълготрайно добра визия.
CLA-капсулите имат не само естетически, но и лечебен ефект. Те намаляват нивото на лошия холестерол, чрез което се отразяват общоукрепващо на сърдечно-съдовата система. Подобряват се състоянията, свързани с редица заболявания – астма, диабет, атеросклероза. US-тестове на здравни институции потвърждават, че прилагането на капсулите ограничава честотата на заболяванията от рак на гърдата. Идеята на CLA-програмата е пречистване на организма и стимулиране на имунната защита, което се отразява положително и за преодоляване на състояния след стрес.

Продуктът е основан на природни съставки – ненаситена мастна киселина, която се съдържа главно в месото и млякото на преживни животни. Промененият начин на хранене и отглеждането на животни с минимална свободна паша снижава процента й и човекът не може да си набави здравословните дози само чрез храни от тази група. Това налага допълнителен прием на продукти с CLA-съдържание, каквито са швейцарските капсули.

Начин на прием: Три пъти дневно по две капсули с вода.

Състав: Всяка капсула съдържа 500 mg мастни киселини (от които 400 mg чиста конюгирана линолова киселина - CLA).

Количката е празна.

Валута