Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Sanct Bernhard Спирулина Актив 3 360капс.

Код: 4391

Sanct Bernhard Спирулина Актив 3 е хранителна добавка, мощен антиоксидант. Опаковка 360 капсули.

Цена: 65.00лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Спирулина Актив 3 е продукт, добър за възстановяване след тежко боледуване. Стабилизира артериалното налягане, регулира състоянията на хипогликемия, артритни болки и предменструалния синдром.

Най-мощният антиоксидант; продуктът, който ни гарантира пълноценно клетъчно хранене и стабилизация на имунната система. “Спирулина Актив 3” на Sanct Bernhard е с проверено, мощно положително въздействие върху организма.

Приемът му гарантира балансиране на обмяната, понижаване на холестеролните нива и подобрена абсорбция на минералите.

Действие: Антиоксидант, чийто прием подобрява обмяната на веществата и работата на кръвоносната и нервната система. Стимулира растежа на клетките във всички важни органи, обновява тъканите, подпомага възстановяването на организма след тежки заболявания, физическа и умствена преумора. Подобрява имунната защита.
Продуктът дължи действието си на съдържащите се в спирулината биологично активни вещества. Популярното в последно време едноклетъчно синьо-зелено водорасло съдържа висок процент хлорофил и фикоцианин и е способно да синтезира концентрирана, висококачествена биомаса в удивителни количества. Това е причината спирулината да се смята за храна на бъдещето, а в днешно време – все по-масово да се използва като лечебна и възстановяваща съставка на здравословния порцион.

Съдържа до 71% чист протеин с балансирано съдържание на аминокиселини; витамини, минерали и каротеноиди (антиоксидантите, които предпазват клетките от увреждане), бета каротин, нетоксично желязо, витамини Е и В12, хлорофил, калций, селен, магнезий, цинк, мед, хром, ензими и есенциални мастни киселини (включително гамалиноленовата киселина на майчиното мляко). Капсулите на Sanct Bernhard съдържат екстракт от спирулина от Хавайското крайбрежие.

Начин на прием: Три пъти на ден по 3-4 капсули с много вода половин час преди хранене.

Състав: Всяка капсула съдържа 300 mg висококачествени естествени микроводорасли спирулина - Spirulina pacifica hawaii.

Количката е празна.

Валута