Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Билков чай ТИ Лайф 100 филтърни пакетчета

Код: 4371

Билков чай ТИ Лайф ефективна формула за щитовидната жлеза и сърцето. Опаковка 100 филтърни пакетчета.

Цена: 24.00лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

ТИ Лайф е една от най-ефективните стари индийски рецепта за щитовидната жлеза. Тя е широко използва в миналото и днес. Според специалистите Ти Лайф е взета от Ригведа - първата част на най-древните писания Ведите, в която са описани свещените лечебни растения, наречени соми. Използването им днес е част от индийската лечебна традиция, която е много ефективна и масово се използва не само в различните ашрами, а и в САЩ, Западна Европа, както и в алтернативната медицина.

Ти лайф е изцяло на билкова основа и се пие като чай, без никакви странични ефекти. Според медиците има научно основание за нейния здравословен ефект, тъй като много от проблемите в организма са следствие на нарушения баланс на хормоните на щитовидната жлеза. Включените билки в чая Ти лайф съдържат разнообразен набор от биологично активни вещества (флавоноиди, фенолни киселини, полизахариди, алкалоиди, етерични масла, сесквитерпени, дъбилни вещества, катехини, витамини, микроелементи и много други), които допринасят за балансиране функцията на щитовидната жлеза. Подпомагат сърдечната дейност и нервната система. Помагайки за нормалното функциониране на щитовидната жлеза той е подходящ и за целия организъм. Ти лайф е подходящ още за сърцето и изобщо за укрепване на здравето.

Ти лайф е подходящ при:

  • Различните проблеми при нарушена функция на щитовидната жлеза /независимо дали става дума за хиперфункция или хипофункция/.
  •  Има благоприятен ефект върху сърдечно-съдовата система.
  •  Подпомага при умора, замайване и световъртеж.
  •  Ти лайф е адаптиран за употребата му у нас - в състава му са включени контролирани билки, отглеждани в региона .
Количката е празна.

Валута