Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Sanct Bernhard Гуарана 250 таблетки

Код: 4368

Sanct Bernhard Гуарана е хранителна добавка, предназначена рпи тежки физически и умствени натоварвания. Опаковка 250 таблетки.

Цена: 58.50лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Sanct Bernhard Гуарана подпомага организма при тежки физически и умствени натоварвания. Стимулира при умора и отпадналост, липса на концентрация и проблеми с метаболизма. Подобрява работата на белите дробове и бъбреците.

Действие: Продуктите с гуарана са аналози на кофеина и кафето – действат със същите физиологически и сумарни ефекти на популярната напитка. Този тип въздействие се дължи на високото съдържание от ксантити – кофеин, теобромин, теофилин. Таблетките с гуарана поддържат добър физически и психически тонус и са сигурен вариант за справяне със състоянията на умора и отпадналост; добра е комбинацията на екстракт от гуарана с магнезий и витамин С.

Действието на препарата се дължи на способността му да подобрява кръвоснабдяването на мозъка. От това следва нарастване на енергията за активна мисловна дейност, концентрацията и паметта се усилват. Общо тонизиращият ефект се проявява бързо, но съдържащите се в гуараната полезни вещества са с отложено разграждане и действието на препарата е продължително. За разлика от кафето екстрактът от гуарана не натоварва сърцето; липсват странични ефекти като сърцебиене, което го прави приложим при хора с проблеми на сърдечно-съдовата система.

Ефектите на гуарана-екстракта са разнопосочни. Голяма част от тях са били познати на индианските племена, в чиито територии са най-големите растителни находища от билката. Подпомага редукцията на теглото, тъй като по уникален начин разгражда мазнините. Влияе положително на кръвообращението, като го оптимизира и помага за справяне с мигрени и предменструални болки. Отразява се върху гладката мускулатура, като подобрява еластичността й и успокоява спазми. Стабилизира функционирането на белия дроб и бъбреците. Благодарение на съдържащите се в плодовия екстракт флавоноиди и витамин С забавя стареенето на клетките.

Екстрактът се произвежда от Paullinia cupana, Sapindaceae – пълзящо вечнозелено растение от Амазонската джунгла. Основен производител на суровината е Бразилия. Източник на лечебните и тонизиращи препарати са плодовете гуарана – дребни, червени, с размер на кафени зърна. Автохтонното индианско население е вярвало в магическите сили на гуараната, чиито семена имат форма на човешко око. Въпросните семена съдържат пет пъти повече кофеин от познатото ни кафе.

Начин на прием: Два-три пъти дневно по 1-2 таблетки с вода.

Количката е празна.

Валута