Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Sanct Bernhard Каротин плюс 100 капсули

Код: 4367

Sanct Bernhard Каротин плюс хранителна добавка, забавя стареенето и регенерацията на клетките. Опаковка 100 капсули.

Цена: 39.00лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Каротин плюс е доказано средство за неутрализиране на сърдечно-съдови проблеми, за забавяне на стареенето и регенерация на клетките при негативни въздействия от околната среда или продължителен престой на силно слънце. Препоръчано от Sanct Bernhard за възстановяване на уморени очи. Предпазва от рак на кожата. Продукт с отлични качества на антиоксидант.

Действие: Забавя и неутрализира оксидантните разрушителни процеси в тялото. Съдържащият се в композицията на продукта бета-каротен участва в синтеза на белтъци и имуноглобулини, което съхранява жизнеността на тъканите и гарантира нормална регенерация на клетките. Качествена база за синтез на витамин А в черния дроб, което балансира биохимията на тялото според потребностите на момента. Известно е, че насищането с бета-каротен предпазва сърдечно-съдовата система от коронарни проблеми; блокира израждането на клетките и образуването на тумори. Добра защита срещу атеросклероза.
Бета-каротенът и витамин А гарантират защита на лигавиците в храносмилателната, отделителната и дихателната система. При болестни промени в тях подпомагат бързото им възстановяване. Продуктът е добър за защита на зрението и кожата от външни влияния, особено UV-лъченията и резките температурни амплитуди. Продуктът на Sanct Bernhard съдържа масло от вечерна роза, което е допълнителна добавка за поддържане на клетъчното хранене, метаболизма и имунните защити. Продължителният прием неутрализира проблеми в сърдечно-съдовата и нервната система, защитава епитела на кожата и вътрешните органи.
Известно е, че бета-каротенът е може би най-важният от 50-те каротеноида в природата. Като провитамин А той осигурява на тялото “суровина” за ретинол - активната форма на витамин А. Съдържащите го храни са обагрени в оранжево и жълто, което народният опит определя като ориентир за системната им употреба и набавяне на необходимите за защитите на организма вещества. Цялата група каротеноиди, и особено вложените в капсулите “Каротин плюс”, намаляват риска от рак, катаракта и сърдечни заболявания.

Начин на прием: 1- 2 пъти дневно по една капсула с вода

Всяка капсула съдържа: Бета каротен – 8 mg, масло от вечерна роза – 300 mg, витамин Е – 15 mg, ниацин – 12 mg, витамин В6 – 1,05 mg, витамин В2 – 1,05mg, витамин В1- 0,82 mg, витамин В12 – 1,88 μg, фолиева киселина – 150 μg, биотин – 37,5μg, пантотенова киселина – 4,5 mg.

Количката е празна.

Валута