Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Sanct Bernhard Коластра 90 капсули

Код: 4366

Sanct Bernhard Коластра хранителна добавка, ефективен имуностимулатор. Опаковка 90 капсули.

Цена: 76.00лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Sanct Bernhard Коластра е незаменим продукт при вирусни и бактериални инфекции, кожни инфекции и трудно зарастващи рани, възпаления в устната кухина, остри и хронични простуди на дихателните пътища. Добър при комплексно лечение на бъбречни възпаления и инфекции на отделителната система. Подпомага възстановяването на храносмилателната система след остри възпалителни състояния и хронифицирани проблеми – гастрит, язва, колит. Възстановява полезната микрофлора на стомашно-чревния тракт. Положително повлиява опорно-двигателния апарат, регулира нивото на кръвната захар и холестерола. Комплексен имуностимулант.

Начин на действие: Капсулите с коластра от Sanct Bernhard стимулират имунната система и помагат на организма да възстанови нормалните функции на всички органи и системи след болестни състояния или преумора. Активират имунната защита по време на сезони с вирусни инфекции.

Действието на коластрата се дължи на изключително ценния й състав: съдържа осем растежни и 37 имунни фактора. Както е известно, коластрата е млякото на бозайниците в първите 24 часа от раждането на малките им. Чрез коластрата в новородения организъм се вграждат всички основни защити и фактори, от които зависи животът и здравето на индивида.

Единствено в коластрата има подобна висока концентрация на “ключове” към стабилното здраве и нормален растеж. Благодарение на това тя е уникална клетъчна храна с имуномодулиращо, антивирусно, антибактериално, противовъзпалително, антиокисдантно, антираково действие.
Коластрата се оказва една от най-перспективните бази за създаване на продукти, забавящи стареенето и подпомагащи регенеративните възможности на организма.Тя унищожава патогенните микроорганизми и подпомага заселването на полезна микрофлора във вътрешните органи на човека. Блокира възпалителните процеси във всички системи. Укрепва имунитета и редуцира пристъпите на алергия.

Подобрява храненето на клетките и подпомага усвояването на полезни вещества и лечебни средства. Стабилизира емоционалното състояние, укрепва костната плътност и подобрява работоспособността, физическата и психическата издържливост. Системният прием на коластра подобрява общия тонус и има видимо подмладяващ ефект.

Начин на употреба: Един-два пъти дневно по една капсула с вода или друга течност със стайна температура /избягвайте горещи течности!/. За деца – една капсула дневно.

Количката е празна.

Валута