Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Sanct Bernhard Лутеин Мега комплекс 90 капсули

Код: 4365

Sanct Bernhard Лутеин Мега комплекс е хранителна добавка, предназначена за укрепване на зрението. Опаковка 90 капсули.

Цена: 49.00лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Sanct Bernhard Лутеин Мега Комплекс се препоръчва при проблеми със зрението вследствие на болестни процеси или преумора след работа с компютър. Добър при последиците от еднообразно хранене, дегенеративни проблеми, катаракта, при засилено психическо натоварване.

Действие: Научни изследвания са доказали, че силният антиоксидант лутеин има способността да се натрупва предимно в макулата. Това го определя като мощно средство за профилактика и лечение на дегенеративните заболявания на очите.

Лутеиновите капсули на Sanct Bernhard съдържат още бетакаротин, екстракт от черна боровинка и витамини и това ги прави отлично средство за съхраняване здравето на очите.

Профилактичният им прием намалява риска от катаракта /перде/ и макулна дегенерация. Укрепват кръвоснабдяването на окото, като стабилизират капилярите и улесняват микроциркулацията на кръв. Това прави зрението ясно и издържливо на продължителни натоварвания, предпазва от образуването на тромби. Системният прием на лутеинови капсули гарантира добро състояние на ретината и в напреднала възраст. Продуктът е препоръчителен за пушачи и диабетици, при които съществуват допълнителни негативни въздействия върху зрението.

Балансираният състав на лутеиновите капсули неутрализира вредните влияния на външни фактори – замърсен въздух, силно слънчево греене, продължителна работа на компютър, задименост, вятър. Приемът на продукта гарантира здравословно поддържане на зрението и намалява опасността от болестни промени в очите.

Начин на прием: 1-2 пъти дневно по една капсула с вода, по време на хранене или след това.

Количката е празна.

Валута