Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Dr. Silver 101+ уред за сребърна вода

Код: 4350

Dr. Silver 101+  новият уред за приготвяне на сребърна вода.

Цена: 78.00лв.
Няма наличност
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Сребърната вода, получена с уредаDr. Silver 101 +”  е мощен и безопасен природен антисептик, унищожаващ повече от 700 вида болестотворни микроорганизми, вируси, гъбички и паразити, без да пречи  на полезната микрофлора в човешкия организъм.

Използването на водата обогатена със сребърните йони претърпя ренесанс през последните години, заради многобройните здравословни ефекти върху човешкия организъм. Иначе, ефектът от употребата й, е известен още от древността. Тя е 1750 пъти по-силен антисептик от този на карболовата киселина и 3,5 пъти по-силен от този на сублимата.

Среброто е единственият елемент, който освен, че не се натрупва в организма, няма и токсични дози. Тя е жизнено необходима, тъй като, според данни на Световната здравна организация 1/3 от всички хора на Земята страдат хронично от вирусни, гъбични или бактериални зарази.

Уредът “Dr. SILVER 101 +” е създаден по разработка на НАСА, която е разрешена за гражданска употреба. С него могат да се получат до 20 000 литра висококачествена сребърна вода.

Приложението й е изключително широко:

- Рязко повишава имунитета и кондицията;

- Премахва проблемите в стомашно-чревния тракт;

- Сребърната вода е мощно средство против простуди, грип, ангини и всякакви други възпалителни заболявания;

КАК РАБОТИ Dr. SILVER 101 +:

Действието на уреда се основава на електролитен пренос на сребърни йони във водата, при протичане на постоянен ток между сребърен и неръждаеми електроди. В зоната на електродната камера са монтирани постоянни магнити, които формират магнитно поле със специфична конфигурация, което структурира водата и усилва целебното действие на сребърните йони.

Количката е празна.

Валута