Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Биоклин Мулти Гин лубрикант/Bioclin Multi Gyn Liquigel 30ml

Код: 3193

Bioclin Multi Gyn Liquigel биоактивен лубрикант. Опаковка 30мл.

Цена: 20.90лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Мулти Гин Лубрикант облекчава вагиналната сухота, стимулира естественото овлажняване. Multi Gyn Liquigel предотвратява неприятното усещане при вагинален дискомфорт.

Индикации: Овлажняване на вагиналната тъкан при жени в менопауза, втората половина на менструалния цикъл, вагинален дискомфорт причинен от хормонални контрацептиви, генекологични прегледи или агресивни сапуни и козметични препарати.

Състав: 2QR - патентован комплекс от биоактивни полизахариди

- екстракт от алое барбаденсис

- бетаин - регулатор на осмозата

- растителен глицерин

- каприл гликол

2QR е уникален със своят ефект "меко въздействие". Ето защо, той е идеален за превенция и лечение на прекомерното развитие на бактериите и свързаните с него проблеми и дискомфорт. 2QR в никакъв случаи не трябва да се смята за лекарство, което може изцяло да замести антибиотика. В случай на истинска инфекция и/или болест, ефектът може да не е достатъчно силен или директен, за да предостави необходимото лечение. В такъв случай 2QR е много подходящ за употреба като допълнение към лекарството, но не може да го замести.

2QR е патентован комплекс от био-полизахариди. Той е напълно естествено извлечен от лековити растения чрез уникален процес на молекулярна филтрация. Може да се използва като основа в най-различни продукти в областта на превенцията и лечението на прекомерното развитие на бактериите и проблемите свързани с него. В зависимост от спецификата на нанасянето и концентрацията на 2QR, комплексът предлага нови продуктови възможности с големи предимства.

• Високо ефективен е в блокирането на широка гама от вредни микроорганизми.

• Може да се използва с други лекарства и няма ограничения в количеството и честотата на употреба.

• Той е напълно безопасен и естествен и може да се използва дори за бебета, бременни и кърмещи жени.

• Не влияе на полезните бактерии, каквито са Лактобацилите.

Приложение: Нанася се с върха на пръстите върху срамните устни, в и около входа на влагалището. Използва се по всяко време. Не е контрацептивно средство. Неутрален, безопасен продукт без консерванти, рН6. Няма нежелани ефекти при бременност и кърмене.

 

Количката е празна.

Валута