Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Биоклин Мулти Гин душ иригатор+душ таблетки/Bioclin Multi-Gyn douche irigator+douche 10tablets

Код: 3190

Bioclin Multi-Gyn douche irigator+douche tablets комплект от вагинален душ и вагинални ефервесцентни таблетки, предназначен за вагинална хигиена. Опаковка 10 ефервесцентни таблетки и вагинален душ.

Цена: 26.50лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

БиоКлин Мулти-Гин таблетки са ефервесцентни таблетки по 10 броя в опаковка за употреба в разтворено състояние при извършване на интимна хигиена.

Състав:

Една ефервесцентна  таблетка съдържа: пудра от алое 50 мл, млечна киселина 2,00 мг

Помощни вещества: лимонена киселина, лактоза, натриев бикарбонат, полиетилен гликол

За какво се използват БиоКлин Мулти-Гин таблетки?

БиоКлин Мулти-Гин таблетки се използват за поддържане на вагинална хигиена. Тези концентрирани ефервесцентни таблетки се състоят от естествени компоненти, без консерванти и ароматизатори. Те съдържат съставки, които поддържат растежа на лактобацилите, а екстрактът от Алое оптимизира състоянието на тъканите. В комбинация с Multi-Gyn Вагинален душ, ефервесцентните таблетки осигуряват оптимална интимна хигиена, профилактика на вагинални инфекции и облекчаване ан оплаквания като сърбеж, възпаление, парене, секреция и/или неприятна миризма.

Показания:

За основна интимна хигиена. Подпомага растежа на лактобацилите и оптимизира естественото състояние на влагалището. Нормализира вагиналната секреция.
Облекчава вагинални оплаквания като сърбеж, възпаление, парене, секреция и/или неприятна миризма. Спомага за профилактика на вагинални проблеми и подпомага лечението на вагинални инфекции като гъбични и бактериални инфекции.

Особености на продукта:

Готова дозировка - 1 таблетка за едно измиване с вагинален душ. Натурални съставки без консерванит и аромати. Без странични ефекти.

Как се прилагат БиоКлин Мулти-Гин таблети?

Прилагат се вагинално, разтворени в топла вода, с помощта на Мулти-Ген вагинален душ. Разтворете една таблетка с топла вода в контейнера на вагиналния душ.
Прикрепете апликатора на душ-бутилката  и го въведете във вагината. При стискане на бутилката внимателно и докрай вагината се почиства с течността.

Противопоказания:

Свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта.

Специални предупреждения:

В случаи на упорити оплаквания, винаги се обръщайте към своя лекар.

Колко често трябва да се използват БиоКлин Мулти-Гин таблети?

Честотата на употреба зависи от индивидуалното състояние на влагалището, от начина на живот, сексуалната активност, наличие на менструация и т.н. За добра вагинална хигиена обикновено е достатъчно да се използва Мулти-Гин вагинален душ с Мулти-Гин таблетки един път седмично.

Когато е необходима допълнителна хигиена напр. менструация или за профилактика на вагинален дискомфорт е препоръчителна промивка с Мулти-Гин таблетки три пъти седмично /през ден/

За облекчаване на вагиналните проблеми и за поддържане на лечението при вагинални  инфекции е препоръчително да се използва два пъти дневно за 5 дни.

Какви нежелани реакции може да предизвика употребата на БиоКлин Мулти-Гин таблети?

При съобразена с изискванията употреба не се очаква проявата на нежелани реакции. Този продукт не съдържа хормони, консерванти, аромати или токсични вещества.

Бременност и кърмене:

Няма данни за вредно въздействие на продукта по време на бременност и кърмене.

 

БиоКлин Мулти-Гин вагинален душ

Състои се от практична бутилка с ергономичен дизайн и гъвкаво гърло от еластичен заоблен апликатор с вграден силиконов клапан.

Специалният силиконов клапан осигурява движение на течността само в една посока. Разтворът се впръсква без да се всмуква обратно в контейнера. Подходящ е за интензивна вагинална хигиена при профилактика и лечение на вагинални инфекции.

- Безопасен, ергономичен

- Оптимален почистващ ефект

- Уникалният му дизайн го прави подходящ за периода на бременност

- Пригоден за употреба в комбинация с  MULTI-GYN таблетки или други разтвори за вагинална промивка

- Използва се в различни позиции - под душа, във вана, или при седене на тоалетната чиния

Препоръки при употреба:
Намерете най-удобната за вас позиция, в която да използвате душа. Налейте топла вода до горния ръб на контейнера. Поставете Мулти-Гин таблетката в бутилка. Закрепете апликатора на бутилката и изчакайте докато таблетката се разтвори напълно. Вкарайте апликатора внимателно във влагалището, в най-удобната за Вас позиция. Еверете се, че течността от контейнера може свободно да изтича. Стиснете бутилката веднъж внимателно. Не е необходимо да се изплазва цялата бутилка. Изплакнете бутилката, а апликатора измийте с топла вода.

Количката е празна.

Валута