Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Псило балсам/Psilo-balsam ung. 20g

Код: 3154

Psilo-balsam противоалергичен унгвент. Опаковка туба 20 грама.

Цена: 5.00лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Симптоматично лечение при слънчеви изгаряния и изгаряния от първа степен, ухапвания от насекоми, копривна треска (уртикария), сърбеж от различен произход, сърбяща екзема и варицела (лещенка).

Противопоказания:

Гелът да не се прилага при пациенти с доказана свръхчувствителност към някоя от съставките. Да не се прилага при нарушена цялост на кожата, както и при секретиращ обрив.

Предупреждения и предпазни мерки при употреба

В случай на поява на нежелани реакции (напр. екзема или фотоалергични реакции) употребата на Псило-Балсам трябва да се спре и да се консултирате с лекар.

Дозировка н начин на приложение

Инструкциите, дадени по-долу се прилагат, ако не е предписано друго. Моля, спазвайте тези и/или на лекаря Ви инсгрукции за ефективно и безопасно лечение.

По колко и колко често трябва да употребявате Псило-Балсач?

Ако не Ви е предписано друго, трябва да се нанася върху засегнатия участък от кожата няколко пъти на ден (2-3 пъти).

Как и кога трябва да се употребява Псило-Балсам?

Псило-Балсам се нанася на тънък слой върху засегнатия участък от кожата 2-3 пъти на ден и леко се втрива. Той попива бързо и не оставя никакви видими следи. Нежелани лекарствени реакции

Какви нежелани реакции могат да се появят по време на употреба на Псило-Балсам?

Рядко могат да настъпят кожни реакции на свръхчувствителност. Ако се появят някакви други, неописани в тази листовка, непременно уведомете Вашия лекар или фармацевт.

Какво трябва да предприемете в случай на поява на такива реакции?

Спрете употребата на Псило-Балсам при първите белези на нежелани реакции (напр. екзема или фото алергични реакции) и информирайте Вашия лекар.

Количката е празна.

Валута