Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Алергозан крем/Allergosan cream 18gr.

Код: 3145

Allergosan cream противоалергичен крем, показан при контактен и локализиран дерматит, ухапване от насекоми, слънчева алергия и други. Опаковка туба 18 грама.

Цена: 3.90лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Алергозан под формата на крем е антиалергичен продукт. Прилага се след ухапване от насекоми

  • контактен и локализиран дерматит, обрив и сърбеж при различни алергични състояния без манифестна изява.


ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: Алергозан не се прилага при пациенти с анамнестични данни за свръхчувствителност към активното вещество или някое от помощните вещества,

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ ПРИ УПОТРЕБА: Кога трябва да се прилага с повишено внимание Алергозан крем? Не се препоръчва прилагането на продукта върху обширни кожни участъци, нарушена цялост на кожата и при изгаряния.

СПЕЦИАЛНИ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:

Алергозан крем е по-подходящ при остри кожни реакции, протичащи с подмокряне и секреция на течност. При бременност и кърмене Алергозан крем може да се прилага, но само по преценка на лекуващия лекар. При локално приложение Алергозан крем не се резорбира и не оказва влияние върху активното внимание, способността за шофиране и работа с машини.

ЛЕКАРСТВЕНИ ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ:

Какви други лекарства повлияват действието на Алергозан крем ? Няма данни за взаимодействието на продукта с други средства при локалното приложение. Въпреки това не се препоръчва употребата на други лекарства за локално приложение едновременно с Алергозан крем.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ И ДОЗИРОВКА:

При възрастни и деца (от кърмачета и деца до 18 години) -намазват се поразените участъци на кожата с тънък слой от крема 2-3 пъти дневно.

Продължителността на прилагане е не повече от 5 дни.

НЕЖЕЛАНИ ЛЕКАРСТВЕНИ РЕАКЦИИ:

Какви нежелани реакции могат да настъпят при прилагането на Алергозан крем ?При локалното приложение на Алергозан крем е възможна появата на сърбеж или дразнещо действие, които бързо преминават. В отделни случаи е възможна появата на алергичен дерматит или други кожни алергични реакции. Общорезорбтивни или системни ефекти при локалното приложение на продукта не са наблюдавани.

СПЕЦИАЛНИ УКАЗАНИЯ ПРИ ПРЕДОЗИРАНЕ:

Не са наблюдавани случаи на предозиране на продукта при локалното му приложение.

ИНСТРУКЦИИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ:

В оригинална опаковка на сухо и защитено от светлина място при температура под 25°С. Да се съхранява на място, недостъпно за деца!

НАЧИН НА ОТПУСКАНЕ:

Без лекарско предписание.


ПРОИЗВОДИТЕЛ:

СОФАРМА АД, България София, ул. "Илиенско шосе" № 16"Врамед" АДс. Врабево, ул. "Христо Ботев" № 6 община Троян

 

Количката е празна.

Валута