Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

1.М.R / BPI Sports 1.M.R 140g

Код: 2921

BPI Sports 1.M.R хранителна добавка, предназначена за повече сила и издържливост преди тренировка. Опаковка 140 грама.

Цена: 70.20лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания
С 1.M.R ще получиш едно повторение повече! Това е нещото, което те различава от останалите! Има редица предтренировъчни продукти, които обещават издръжливост, възстановяване, намаляне на умората. Те звучат като продукти, подходящи за онези слабички бегачи на дълги разстояния. Забравете за тях!!! Искате ли да бъдете посредствен трениращ, който обикаля спокойно стадиона или да отидете в залата с пълната си мощ и да тренирате като животно? Ние знаем отговора.
 
Направете всяка своя тренировка, най-добрата си такава! Точно сега!
 
1.M.R съдържа концентиран състав от стимулатори на нервната система, оптимизатори на азотния оксид и мускулно изграждащи агенти за да се покрият всички нужди на модерния атлет.
 
Нека ви попитаме нещо? Какво би било ако всяко повторение отгоре ви даваше много повече като растеж и сила, отколкото може да ви даде всяко предходно? Именно затова създадохме 1.M.R, да получите последното желано повторение. Ако някоя формула може да бъде създадена за да ви даде перфектната концентрация от съставки, с които може да отидете напълно концентиран за тренировка и това да бъде най-добрата тренировка в живота ви, то тази формула задължително би била 1.M.R.
 
Бъдете сигурни, че всяка тренировка, ще бъде една от "най-болните" в живота ви, ще минете звуковата бариера със своите крясъци, ще минете всякакви задръжки и страхове, достатъчно за да се запитва всеки в залата "Какво по-дяволите взима този?"
 
Сила и Маса
1.M.R - Proprietary pump matrix 350 mg
Макронутриенти
Carbohydrate 150 mg
Витамини
Vitamin B-1 - Thiamine 1 mg

Начин на употреба:

Една доза 30 мин преди тренировка

Количката е празна.

Валута