Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Аутан Фемили спрей/Autan Family spray 100ml

Код: 2849

Autan Family spray сух спрей аерозол, репелент. Опаковка флакон 100мл.

Цена: 9.90лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Нова генерация дерматологично тестван репелент, който предпазва цялото тяло от ухапвания от комари. Сухият аерозол изсъхва незабавно при контакт с кожата, без да я прави лепкава или мазна. Защитава ефективно в продължение на 4 часа. Оставя лек и приятен аромат.

Начин на употреба:

Дръжте опаковката на разстояние 15-20 см от кожата или дрехите и пръскайте. Пазете очите и устата. Не пръскайте директно върху лицето. Нанесете препарата върху дланите на ръцете и така третирайте кожата на лицето и около ушите. За по-продължителна защита може да повторите нанасянето на всеки 4 часа.

Рискови фази:

Изключително запалим!

Дразни очите!

Съвети за безопасност:

Да се пази далеч от достъп на деца. Да се съхранява далеч от източници на запалване. Да не се пуши. Да не се вдишва аерозола. Да се избягва контакт с очите. При попадане в очите те веднага се изплакват обилно с вода и да се потърси медицинска помощ. Да се използва само на проветриви места.

Внимание:

Да се използва само по предназначение. Флакон под налягане да се предпазва от пряка слънчева светлина и да не се подлага на въздействие на температури превишаващи 50ºС. Да не се пробива или изгаря след употреба. Да не се пръска върху открит пламък и всякакъв друг нажежен материал. Само за външна употреба! Да не се нанася върху или в близост до синтетични материи (различни от найлон), мебели, пластмаса, стъкла на часовници, кожени и боядисани (лакирани) повърхностни, включително автомобили.

Не използвайте при деца под 3 години.

Не нанасяйте по ръцете на деца. За деца продуктът се прилага от възрастен. При дразнене прекратете употребата. Не използвайте повече от 2 пъти за 24 часа и избягвайте прекалената употреба. 

Количката е празна.

Валута