Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Аутан Фемили лосион/Autan Family lotion 100ml

Код: 2845

Autan Family lotion лосион за тяло, за цялото семейство против ухапване от комари и други кръвосмучещи насекоми. Опаковка флакон 100мл.

Цена: 8.50лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Аутан фемили лосион е репелент, който предпазва ефикасно откритите части на тялото от ухапвания на комари и други кръвосмучещи насекоми. Нанесен върху кожата АУТАН фемили лосион защитава ефективно в продължение на до 4 часа. Балансираната му формула е изключително ефективна и специално адаптирана за чувствителна кожа.

Начин на употреба:

Нанесете по откритите части на тялото до омокряне на кожата. При необходимост третирането може да бъде повторено след 4 часа. Овдлажнява и леко ароматизира кожата.

Съвети за безопасност:

Да се пази далече от достъп за деца. Да не се вдишва аерозола. При контакт с очите, те веднага да се изплакнат обилно с вода и да се потърси медицинска помощ.

Внимание:

Да се използва само по предназначение. Не използвайте при деца под 2 години. Не нанасяйте по ръцете на деца. За деца продуктът се нанася от възрастен. Само за външна употреба. Пазете очите и устата. Не използвайте при наранена, раздразнена или увредена от слънчево изгаряне кожа. Не нанасяйте директно върху лицето.

Активно вещество:

  • Икаридин 10%

 

Производител: ЕС 

Количката е празна.

Валута