Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Авен Ксеракалм релипидиращ крем/Aven XeraCalm A.D creme relipidante 200ml

Код: 2764

Aven XeraCalm A.D creme relipidante релипидиращ крем, предназначен за кожа склонна към атопия. Опаковка туба 200мл.

  • Производител: AVENE
Цена: 36.50лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Много суха кожа - Кожа, склонна към атопичен дерматит - Кожа, склонна към сърбеж Релипидиращият крем подхранва много сухата кожа и успокоява усещането за сърбеж на кърмачета, деца и възрастни.

Полезни действия

Релипидиращият крем XeraCalm A.D е създадено на базата на мулти-ефективна формула, разработена с иновация - активна съставка: I-modulia®
I-modulia: Биотехнологична иновация, създадена след 12 години изследвания от Лаборатории Pierre Fabre; намалява усещането за сърбеж, дължащ се на сухота на кожата, успокоява зачервяванията/ раздразненията, в резултат от свръхреактивността на кожата, позволява на кожата да се самозащитава отново.

CER-OMEGA: възстановява/ подхранва и подсилва защитния хидролипиден филм.

Термална вода Avène: успокоява, намалява усещането за дискомфорт и омекотява кожата. Кожата е успокоена, подхранена и с усещане за комфорт. Тя повече не "сърби".
* Заявен патент

Подходящ ли е за мен ?

Релипидиращият крем XERACALM A.D е специфично формулиран за всеки тип умерена към тежка сухота на кожата на кърмачета, деца и възрастни:
• Кожа, склонна към атопичен дерматит
• Кожа, склонна към раздразнения и сърбеж в резултат на сухота на кожата.  
• Суха кожа по природа

Формулиран съобразно Харта за Стерилна козметика: без ароматизатори, без парабени и разработен с активни съставки, подбрани заради ефикасност и безопасност.

Препоръки за употреба

Нанесете XeraCalm A.D Релипидиращ крем, 1-2 пъти дневно на сухите зони на лице/ тяло, предварително измити с почистващото олио.
След употреба, отстранете излишъка от продукта около отвора и плътно затворете.
Количката е празна.

Валута