Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

АСМ Молутрекс/ACM Molutrex solution 10ml

Код: 2552

ACM Molutrex solution разтвор за лечение на молуски. Опаковка 10мл.

  • Производител: ACM
Цена: 39.30лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

5% разтвор на калиева основа за лечение на молуски.

Показания
Премахване на молуски (Molluscum contagiosum). 

Опаковка
Флакон от 10 ml, за локално приложение, с капачка обезопасена за деца и шпатула.

Начин на приложение
За външна употреба! Преди употреба, да се постави флакона на гладка повърхност, за да се избегне евентуалното му разливане! Поставя се малко от продукта върху шпатулата. Тя се докосва до ръба на флакона, за да се избегне образуването на капка. Разтворът се нанася върху молуските, с помощта на шпатулата. Остава се да изсъхне. Шпатулата се потапя във флакона на всеки 3 апликации. Да се повтарят апликациите върху една и съща молуска, в няколко последовтелни дни, до появата на възпаление. Това става обикновено между 4-ти и 10-ти ден. В един ден се правят 2 апликации-сутрин и вечер. Възпалението е знак за бъдещото излекуване на молуските, което става обикновено след 4 до 6 седмици. Молутрекс не трябва да се използва при възпалени молуски. Молутрекс не трябва да се прилага върху една и съща лезия, повече от 14 последователни дни. 

ВНИМАНИЕ! Молутрекс е корозивен. Абсолютно е задължително приложението на разтвора само върху лезиите! Да не се използва върху лигавици или зоната около очите. В случай на кърмене, е противопоказано да се изплзва този продукт върху тези части на тялото, които могат да бъдат в контакт с бебето. В случай на контакт на продукта с кожата около молуска, да се измие обилно с вода. В случай на контакт с очите, да се изплакнат обилно с вода.  

Състав
В 10 ml воден разтвор има 0,5 mg калиева основа 

Начин на съхранение
Молутрекс не трябва да се използва след изтичане срока на годност, изписан на флакона! След употреба, капачката да се затвори добре! Флаконът да се съхранява във вертикално положение! Да се съхранява извън досега на деца!Флаконът може да се използва до 1 месец след отварянето му, на стайна температура. Всеки флакон е за индивидуална употреба и не трябава да се използва от други!

Количката е празна.

Валута