Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Магнезий диаспорал/Magnesium diasporal 300mg * 20 sache.

Код: 1794

Magnesium diasporal е продукт, предназначен при склонност към крампи в цялото тяло, при нервномускулна свръх възбудимост, при коронарна болест на сърцето и други. Опаковка 20 прахчета.

Цена: 18.75лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Magnesium Diasporal 300 е висококачествен лекарствен продукт. Единствената му активна съставка е чист магнезиев цитрат.Обикновено Magnesium Diaspora! 300 се понася добре. Той не съдържа изкуствени свързващи средства, не съдържа консерванти и изкуствени ароматизиращи средства.

Магнезият е жизненоважен минерал, който не може да се произвежда от човешкия организъм , а постъпва чрез хранатаТъй като в храната, често съдържанието на магнезий е ниско , могат да възникнат състояния на недостиг , които се третират успешно с използване на Magnesium Diasporal 300.

Необходим за правилното функциониране на Вашия организъм

Сърце : подтискайки възбуждането магнезият регулира помпената функция на сърцето и осигурява стабилен сърдечен пулс.

Мускули : Магнезият предпазва мускулните клетки и предотвратява болезнените мускулни крампи.

Обмяна: Обмяната е процес в който участват над 300 ензима.Ензимите наречени „кофактори" се нуждаят от магнезий за да функционират безупречно.

Стрес и нервност : Магнезият намалява освобождаването на стресови хормони /напр.Адреналин, компенсира повишената нужда на магнезий при стресови ситуации , действа успокояващо.

Състав: 1 саше /5.0 г/ съдържа:

Активна съставка: Magnesium citrate /безводен/: 1830 mg; Съдържание на магнезий : 12 mmol = 24 mval = 295.7 mg

Помощни съставки: Захароза, лимонена киселина, натриев бикарбонат, рибофлавин, естествени ароматизатори.

Указание за диабетици: Съдържанието на едно саше отговаря на 0.2 хлебни единици.

Показания:

Сърце и съдове : Недостатъчно кръвоснабдяване на сърдечния мускул /коронарна болест/ Agina pectoris/, сърдечен инфаркт , профилактика на сърдечен инфаркт, ускорен пулс /тахикардия/, неравномерен пулс /ритъмни смущения/, смутено кръвоснабдяване , профилактика и лечение на запушване на вените /тромбози/ и на възпаление на вените /тромбофлебит/ след бременност и операция , подобряване на поносимостта на дигиталинови препарати.

Нерви и мускули : Склонност към крампи в цялото тяло, тетания , нощни крампи в прасците , разтягане на мускули , спазми в стомашно-чревната система, колики в областта на пъпа, невромускулна свръхвъзбудимост

Психично състояние : Чувствителност към шум , мигрена, свръхвъзбудимост, чувство за натиск в главата, световъртеж, неспособност за концентриране на вниманието, нервност.

Специално за жени: подобряване поносимостта на оралните контрацептиви , недостиг на магнезий поради повишени нужди при бременност и кърмене , при лечение с глад , едностранчиво хранене и белтъчна диета, хроничен алкохолизъм , профилактика на образуване на бъбречни камъни /калциево-оксалатни камъни/

Противопоказания: Magnesium Diasporal 300, както и всички други продукти, съдържащи минерални добавки не трябва да се използва при тежки функционални бъбречни смущения.

Какво трябва да имате в предвид при бременност и кърмене?

Magnesium Diasporal 300 може да се използва по време на бременност и кърмене.

Лекарствени взаимодействия: Кои други лекарствени средства повлияват действието на Magnesium Diasporal 300?

Магнезиевите препарати не трябва да се приемат едновременно с тетрациклини и лекарствени средства, съдържащи желязо, тъй като усвояването им се влошава.Затова се препоръчва да се взимат в няколко часов интервал.

Дозировка, начин и продължителност на употреба: Ако лекарят не е предписал други , приемайте Magnesium Diasporal 300 както е посочено по-долу. Спазвайте препоръките за начина на употреба, защото в противен случай лечението няма да бъде ефективно.

Как, кога, колко чество и в какво количество трябва да употребявате Magnesium Diasporal 300 ? Ако не е предписано друго трябва веднъж дневно да приемате по 1 саше , разтворено в S чаша вода, плодов сок или чай.При склонност към запек го изпивайте сутрин на гладно, а при кашави изпражнения го пийте на малки порции по време на хранене или след това.При смущения на съня да се приема вечер след ядене.

 
Трябва да се употребява най-малко 6 седмици.

Какво трябва да направим, ако сме приели по-големи количества?

При нормална бъбречна функция не е необходимо да се предприемат специални мерки

Нежелани лекарствени реакции: Какви нежелани реакции могат да се появят при употребата на Magnesium Diasporal 300?

В редки случаи приемът на Magnesium Diasporal 300 може да причини кашави изпражнения. В такъв случай се преминава към Magnesium Diasporal 100 пастили или към прием на малки порции при хранене.

 


 
Количката е празна.

Валута