Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Диокет таблетки/Dioket 600mg * 30tabl.

Код: 1618

Dioket е лекарствен продукт с венотонично действие. Предназначен при разширени вени, венозна недостатъчност и други. Опаковка 30 таблетки.

Цена: 24.70лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Диокет е  лекарствен продукт от групата на венотоничните лекарствени продукти. Той се прилага при венозна недостатъчност: тежест в краката, болка, оплаквания при начален декубитус и хемороидални кризи при възрастни пациенти.

Състав: Една таблетка съдържа: 600 mg diosmin.
Помощни вещества: повидон, микрокристална целулоза, царевично нишесте, магнезиев стеарат
Една таблетка е 720 mg.

Какви предпазни мерки трябва да следвате преди да приемате diosmin?
Потърсете лекарска помощ, ако проблемите и съдовата чупливост не намалеят след 15 дневно лечение. Този продукт има пълна ефективност, ако се комбинира със здравословен начин на живот. Избягвайте да се излагате на слънце или на топлина, както и да стоите прави и да натрупате свръхтегло. Разхождайте се и по възможност носете подходящи чорапи, които да подобрят Вашето кръвообращение. При обострени хемороиди - прилагането на този продукт не отменя специфичното лечение на други заболявания на правото черво. Лечението трябва да бъде краткотрайно, не повече от 15 дни. Ако не се отстранят бързо симптомите на обострените хемороиди или състоянието се влоши, трябва да се направи проктологична оценка и лечението да се ревизира.
Ако имате допълнителни въпроси или съмнения, попитайте Ваптя лекар или фармацевт.

Взаимодействия с други лекарства и други форми на взаимодействие: За да се избягват възможни взаимодействия с други лекарствени продукти, информирайте системно Вашия лекар или фармацевт за всеки друг лекарствен продукт, който приемате едновременно.

Бременност и кърмене: Избягвайте да приемате този лекарствен продукт по време на бременност, без да сте се консултирали с Вашия лекар.
Ако по време на приема на този лекарствен продукт установите, че сте бременна, потърсете лекарска консултация, защото само Вашия лекар може да реши дали е необходимо да продължите лечението. Поради липса на данни дали диосмин се екскретира в човешката кърма, не се препоръчва кърмене по време на лечение.

Начин на употреба: При циркулаторни проблеми: една таблетка дневно, сутрин, преди закуска. При хемороидална криза: 2-3 таблетки дневно, по време на хранене. Начин на приложение: перорално

Нежелани реакции: Както всички лекарствени продукти, този лекарствен продукт може да има нежелани реакции. Възможна е проява на свръхчувствителност към някоя от съставките на лекарствения продукт. Вероятността от възникването на проблеми с храносмилането рядко може да доведе до прекъсване на лечението.

Какви условия са необходими за съхранението на този лекарствен продукт.
Срок на годност: 3 години
Не използвайте този продукт след изтичане срока на годност отбелязан върху картонената кутия.
Таблетките да се съхраняват на недостъпно за деца място.

Име и адрес на притежателя на разрешението за употреба
Stragen France SAS
1 rue des Quatre Chapeaux
F-69002 Lyon Франция

Име и адрес на производителя на лекарствения продукт
Weimer Pharma
Im Steingerust 30
D-76437 RASTATT Германия

 

Количката е празна.

Валута