Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

А-церумен капки за уши/A-cerumen 2ml

Код: 1544

A-cerumen разтваря ушната кал и предотвратява образуването на ушни тапи. Опаковка 4 дози по 2 мл.

Цена: 7.10лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

А-церумен е деликатно почистващ разтвор за ушна хигиена, с активно овлажняващи съставки. А-церумен се препоръчва за деца над 30 месеца и за възрастни: профилактично - улеснява премахването на остатъците от ушна кал и предотвратява образуването на ушни тапи: за разтваряне на ушната кал при вече образувани тапи.

Ухото е сложен органи, състоящ се от три отделни части /външно, средно и вътрешно ухо/, благодарение на които функционира слуха ни.

Външният слухов проход, свързващ ушната мида с тъпанчето, е покрит с мастни жлези, които произвеждат ушна кал - лепкава и много мазна субстанция, с жълто-кафеникав цвят. Ушната кал предпазва ухото от възпаления, прах и проникване на чужди тела.

Тя осигуряла регулиране на естествената микрофлора на повърхността на външния слухов проход. Ушната кал изпълнява роля на лубрикант за тъпанчето, като го предпазва от втвърдяване и липса на еластичност и спомага за добрия слух.

Ушната кал се изтласква към външния слухов проход по време на дъвкателните процеси. Неправилното функциониране на тези процеси, предизвиква натрупване на ушна кал.

Образуваната ушна тапа пречи на правилното функциониране на ухото и води до намаляване на слуха, поява на шум, световъртеж.

Използването на неагресивни разтвори за ушна хигиена допринася за поддържане чистотата на външния слухов проход и предотвратява образуването на тапи.

Състав: ТЕА - Cocoyl Hydrolysed Collagen  - 20,00 гр, Coco-Beteine - 6,00 гр, PEG 120 methyl glucose dioleate - 1,50 гр, Excipients - q.s.p. 100 гр

Начин на употреба: Поставете по половин доза във всяко ухо. Оставете да подейства около 1 минута. Изплакнете с 0,9% стерилен разтвор на натриев хлорид. За честа хигиена на ушите -  2 пъти седмично. За разтваряне на ушната кал при вече образувани тапи - 3-4 последователни дни, сутрин и вечер.

Да не се въвежда накрайника много дълбоко в слуховия проход, за да се избегнат раздразнения.

Да не се използва при перфорация на тъпанчето, отит и при пациенти с поставена вентилационна тръбичка.

При болка в ухото, консултирайте се с лекар.

Да се избягва контакт с очите.

Да не се поглъща.

 
Количката е празна.

Валута