Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Ауди спрей/Audi spray 45ml

Код: 1541

Audi spray е ефективен и безвреден продукт, предназначен за ушна хигиена. Опаковка флакон спрей 45мл.

Цена: 12.70лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Audispray Adult нежно отстранява излишъка от ушна кал, прах и други замърсявания и възпрепятства образуването на ушна тапа. Audispray Adult прави излишна употребата на клечки за уши, с които ушната кал се тласка навътре към тъпанчето.

Audispray Adult е микробиологично тестван хипертоничен разтвор на морска вода, който втечнява и разтваря ушната кал, като подпомага нейното естествено премахване.

Начин на употреба: Над 6 годишна възраст се прилага по едно впръскване с Audispray Adult във всяко ухо 2 - 3 пъти седмично, а при лица, при които се образува много ушна кал - всеки ден. Лица, които носят слухов апарат, могат да използват Audispray Adult всяка вечер, след като свалят апарата.

Натиснете накрайника 1 или 2 пъти, като държите флакона вертикално.
Масажирайте основата на ухото в продължение на 10 секунди. Наклонете главата встрани, за да изтече излишното лекарство и го избършете. Изплаквайте накрайника с топла вода, преди всяка употреба.

Когато вашият спрей Audispray Adult не е използван няколко седмици е възможно при натискане накрайникът да оказва леко съпротивление. В този случай не използвайте сила, а премахнете накрайника от флакона и темперирайте в топла вода в продължение на 30 минути. После, след като се охлади, поставете го отново върху флакона и го натиснете няколко пъти над мивката, за да се уверите, че вашият Audispray  Adult функционира коректно, преди да го използвате отново.


Да не се използва без лекарско предписание в случай на отит, боли в ухото, перфорация на тъпанчето и най-общо, при лица, които имат или са имали проблеми с ушите (световъртеж, предишни заболявания или операции). Ако имате тапа от ушна кал е възможно тя да набъбне и да причини неприятно усещане - в такъв случай се консултирайте с Вашия лекар.

Производител: Laboratoires Diepharmex, Швейцария.

 
Количката е празна.

Валута