Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Tантум протект назал спрей/Tantum protect nasal spray 100ml

Код: 1532

Tantum protect nasal spray се използва за отстраняване на секрети от носа, при сухота на носната лигавица, като хигиенична грижа. Опаковка флакон спрей 100мл.

Цена: 9.00лв.
Няма наличност
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Тантум протект назал спрей е предназначен за механично почистване и/или отстраняване на секрети от носната кухина и за хидратиране на лигавицата при сухота, дължаща се на различни причини (като напр. тютюнопушене, атмосферни агенти, сух въздух, климатик, отопление).

Състав: 100 ml разтвор съдържа: Hydeal-D (еквивалентен на 0.1 g хиалуронова киселина), глицерол 5.0 g, пречистена вода в количество до 100 ml.

Тантум протек назал спрей съдържа Hydeal-D - модифициран естер на хиалуронова киселина, който се характеризира с висока степен на полепване към лигавицата и продължително задържане върху нея. Разпростирайки се по повърхността на лигавицата, той абсорбира значително количество отделяни флуиди и образува защитно покритие. Това подпомага нормалната функция на самата лигавица.

Начин на употреба: 3-4 пъти на ден по 1-2 впръсквания във всяка ноздра, колкото често е необходимо. Може да се прилага за продължителен период от време.

Многодозов флакон от 15 ml с дозиращо устройство. Формата на дозиращото устройство е много подходяща за употреба при деца.

Отвийте капачката на флакона, свалете прозрачното покритие от захранващата тръбичка на апликатора и завийте назалния апликатор към флакона. Дръжте защитната капачка на тръбичката в кутията.  Свалете защитната капачка от дюзата и поставете дюзата в едната ноздра, като затворите чрез притискане другата. Пръснете веднъж или два пъти, според необходимостта, чрез натискане на апликатора надолу. Повторете процедурата в другата ноздра. Накрая щателно почистете апликатора и поставете отново защитната капачка. След отваряне флаконите могат да се използват до един месец, а след изтичане на този период неизползваният продукт трябва да се изхвърли.

Производител: FIDIA Farmaceutici SpA, Via Ponte дела Fabbrica 3 / A, 35031 Абано Терме (Пд) - Италия.

Количката е празна.

Валута