Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Линекс форте/Linex forte 14 caps.

Код: 1503

Linex forte е пробиотик. Възстановява и поддържа чревния баланс. Опаковка 14 капсули.

Цена: 9.40лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Линекс форте е пробиотик възстановяващ чревната флора и поддържащ чревния баланс.

Състав: Всяка твърда капсула съдържа не по-малко от 2x109 колония образуващи единици от живи лиофилизирани млечнокисели бактерии от вид Lactobacillus и Bifidobacterium, пребиотици / инулин с олигофруктоза /, които регулират и поддържат баланса на чревната флора.

Другите съставки са: инулин с олигофруктоза, безводна декстроза, микрокристална целулоза, картофено нишесте, магнезиев стеарат, остатъци от млечен протеин.

Млечнокиселите бактерии

Млечнокиселите бактерии /пробиотици/ естествено присъстват в тънките и дебелите черва и се наричат чревна микрофлора. Те поддържат здравословния киселинно-основен баланс, необходим за нормалното функциониране на храносмилателните ензими, предотвратяват растежа на болестотворни бактерии и влияят върху чревния мотилитет /перисталтиката/ и имунната система. Пробиотиците / инулин с олигофруктоза/ са захари, които не могат да се разграждат и използват от човешкия организъм, но се усвояват от чревните бактерии.

Не използвайтеlinex forte, ако имате хронично чревно заболяване, състояние на имунен дефицит или сте алергични към някои от съставките на продукта. Ако имате диабет, трябва да използвате този продукт внимателно, защото може да съдържа прости захари.

Вие не трябва да приемате капсулите с алкохол или горещи напитки, за да не се предизвика унищожаването на бактериите в капсулите. Ако приемате антибиотици, препоръчителният интервал между антибиотиците и linex forte е поне 3 часа.

Тази хранителна добавка не може да замени добре балансираното и разнообразно хранене.

Начин на употреба: Капсулите се поглъщат с малко течност след хранене.

Възрастни и деца над 12 години: 1 капсула 1-3 пъти дневно.

Деца на възраст между 2 и 12 години: 1 капсула 1-2 пъти дневно.

Кърмачета и деца под 2 години: 1 капсула веднъж дневно.

Препоръчителната дневна доза не трябва да се надвишава.

Когато LINEX Forte се дава на деца, които не могат да глътнат капсулата, капсулата може да се отвори, съдържанието да се изсипе в лъжица и да се смеси с малко течност.

 
Количката е празна.

Валута