Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Лактофлор кидс плахчета/Lactoflor kids 10sache.

Код: 1474

Lactoflor kids е прахообразен пробиотик, лесно разтворим във вода или храна, подходящ за бебета и малки деца. Опаковка 10 прахчета.

Цена: 5.50лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Лактофлор Кидс е специално разработен Пробиотичен продукт за малки деца.

Лактофлор Кидс се препоръчва за възстановяване полезната флора на стомашно - чревния тракт и спиране на симптомите на диария при бебета и деца.

Специалната комбинация от полезни млечнокисели и бифидо бактерии допринася за доброто храносмилане, както и за поддържане на здравословния баланс на чревната флора. Олигофруктозата е естествен източник на фибри, който подпомага дейността на добрите бактерии и благоприятства храносмилателните процеси.

Състав: Всяко саше (1 гр) съдържа олигофруктоза, пробиотични микроорганизми - не по-малко от 1 млрд. жизнеспособни млечнокисели бактерии от видовете:

L. helveticus, Bifidobacterium ssp. (B. bifidum, B. infantis, B. longum), L. acidophilus, L. bulgaricus, Str. thermophilus

Не съдържа консерванти, генно модифицирани микроорганизми и техни субстанции.

Начин на употреба: Съдържанието на едно саше Лактофлор Кидс се разтваря в хладка вода, мляко или сок. След разбъркване е нормално да останат неразтворени частици. Това се дължи на наличието на живи микроорганизми.

Препоръчителна дневна доза: Деца под 2 години - 1 саше на ден, по време на хранене; Деца от 2 до 12 години - 1 саше два пъти дневно, по време на хранене;

Съхранение:

Да се съхранява на хладно и сухо място, при температура под 25°С, на недостъпно за деца място. Да не се използва след изтичане на срока на годност, отбелязан на опаковката.

 


 

Количката е празна.

Валута