Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Генгигел гел/Gengigel gel 20ml

Код: 1331

Gengigel gel Гел с хиалуронова киселина. Въстановява здравината на венците и успокоява възпалението и травмите на тъканите в устната кухинаа. Опаковка 20мл.

Цена: 17.20лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Gengigel е медицинско изделие, съдържащо хиалуронова киселина с високомолекулно тегло (под формата на натриев хиалуронат), добита чрез биотехнологичен производствен процес, който гарантира Висока чистота. Нейната формула е специално създадена да наподоби хиалуроновата киселина, която се намира нормално във венците.

При заболявания на венците /Възпалителни състояния, венечни джобове, рани и др.) се повишава в значителна степен необходимостта от хиалуронова киселина (до 200 % в сравнение с базисното ниво), което се дължи на нейната специфична роля в регулирането на клетъчната реорганизация и оптимизирането на локалната тъканна регенерация.

Компенсирането на локалния дефицит на хиалуронова киселина, който е на лице при посочените по-горе състояния. Води до:

• възстановяване баланса на свободната вода (последствията от неговото нарушаване са локалния оток и болезненост);

• повишаване миграцията на фиброцити (клетките, които подпомагат оздравителния процес).Следователно, причината за нестихването на възпалителния процес е локалният дефицит на хиалуронова киселина.

Изследванията показват, че вносът на екзогенна хиалуронова киселина с характеристики, подобни на намиращата се в човешките тъкани, подпомага възстановителния и оздравителния процес.

Индикации: възпалителни заболявания /гингиввити, кървене от венците, венечни джобове), посттравматични състояния на венците (абразио, зъбни екстракции, постоперативни състояния и други), както и такива заболявания, при които мукозата на венците изисква повишена концентрация на хиалуронова киселина.

Начин на употреба:

След хигиена на устната кухина, локално от три до пет пъти дневно (след хранене) в продължение на три-четири седмици, без прекъсване до изчезване на всички симптоми.

Гел: Нанесете малко количество от гела върху засегнатия участък и масажирайте нежно с чист пръст така, че количеството да се-рт-несе равномерно по повърхността.

Количката е празна.

Валута