Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Авен Толеранс екстрийм крем/Avene Tolerance extreme cream 50ml.

Код: 118

Tolérance extrême успокояващ крем е предназначен ежедневна хидратация на свръхчувствителна кожа. Туба 50мл.

 

  • Производител: AVENE
Цена: 36.90лв.
Няма наличност
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания
Продуктите от серията за нетолерантна кожа успокояват раздразненията, благодарение на специфична патентована активна съставка, Парсерин®, която прицелно повлиява механизма на нетолерантност на кожата. Тя е дълготрайно защитена и възвръща своя комфорт.
 
В плюс на подсилена ефикасност, кремовете се ползват от технологията Стерилна Козметика, уникален в света стандарт, позволяващ производството на формули, лишени от каквато и да е форма на консервант, без промяна в свойствата и ефикасността с течение на времето.

Tolérance extrême Успокояващ крем хидратира и успокоява свръхчувствителната кожа. Оптимизирана формула само с 9 съставки.

Неговият стерилен състав е защитен от риск от бактериална контаминация, благодарение на патентованата опаковка DEFI(Изключителна Технология за Непокътната Формула), която запазва непокътнати неговите съставки.

Той хидратира и възстановява Вашата свръхчувствителна кожа,помага й да се защитава от ежедневните агресивни фактори.Съдържа термална вода Avène,  с успокояващи и антииритативни, свойства, омекотява кожата и я обвива в защитен воал

Препоръки за употреба

Нанасяйте крема сутрин и вечер на предварително почистени лице и шия.

Клинични резултати: Този продукт е тестван от 608 потребители,които са го прилагали един път дневно в продължение на 4 седмици:
Толерантността е определена като добра в 98% от случаите.

Количката е празна.

Валута