Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Авен Крем за нетолерантна кожа D.E.F.I./Avene Skin recovery cream D.E.F.I.50ml

Код: 115

Крем за нетолерантна кожа D.E.F.I. е предназначен за свръхчувствителна раздразнима кожа. Сигурна и нежна, тази грижа възвръща ден след ден комфорта и равновесието на кожата. Туба 50мл.

  • Производител: AVENE
Цена: 40.00лв.
Няма наличност
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания
Продуктите от серията за нетолерантна кожа успокояват раздразненията, благодарение на специфична патентована активна съставка, Парсерин®, която прицелно повлиява механизма на нетолерантност на кожата. Тя е дълготрайно защитена и възвръща своя комфорт.
 
В плюс на подсилена ефикасност, кремовете се ползват от технологията Стерилна Козметика, уникален в света стандарт, позволяващ производството на формули, лишени от каквато и да е форма на консервант, без промяна в свойствата и ефикасността с течение на времето.

Крем за нетолерантна кожа D.E.F.I.

Бързо успокоява кожните раздразнения и дълготрайно защитава чувствителната по природа или станала лесно раздразнима кожа.

Формулиран по Харта за СТЕРИЛНА КОЗМЕТИКА-максимална сигурност и гаранция за 0% консерванти, 0% парабени, 0% ароматизатори, 0% алкохол.

Действие:

Защитно: ефикасно и дълготрайно възстановява защитната бариера на кожата.
Висока толерантност: благодарение на формулата, разработена с минимален брой селекционирани нежни и чисти съставки.
Успокояващо:  Парсерин® в съчетание с успокояващата и антииритативна Термална вода Avène омекотяват Вашата кожа, като понижават кожната реактивност и усещането за опъване.

Препоръки за употреба:

o    Почистете лицето и шията с Почистващия лосион за нетолерантна кожа.
o    Нанасяйте крема сутрин и вечер. Натиснете тубата, за да получите необходимата доза. След употреба, отстранете излишъка от крема на отвора на тубата и плътно затворете.
o    Довършете грижата за кожата с фина струя спрей с Термална вода Avène.

Клинични резултати:

Този продукт е тестван от 40 потребителки, притежаващи чувствителна кожа:
o    След 15 до 30 дни на употреба, кожата единодушно е определена като по-малко чувствителна и по- толерантна на топлина.

Количката е празна.

Валута