Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Лецитин 1200мг/Lecithin 1200mg * 100caps

Код: 1061

Lecithin 1200mg Хранителна добавка за нормалната концентрация на холестерол в организама. Опаковка 100 капсули.

Цена: 18.80лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Лецитин въздейства благоприятно на нервната система, подкрепя паметта и концентрацията. Действа на организма силно антиоксидантно и улеснява изхвърлянето на ненужните токсини. Лецитин допринася за нормалната дейност на черния дроб и повлиява положително чернодробния метаболизъм. Подпомага възстановяването след спорт или други физически натоварвания. Допринася за нормалната концентрация на холестерола.

Лецитинът представлява жълто-кафеникава субстанция, намираща се в клетъчните мембрани у различни животински и растителни тъкани. В сферата на храненето, с лецитин се означава естествената субстанция, изградена от фосфолипиди – основно фосфатидил холин, също и от и триглицериди. В тялото на човека, фосфатидил холинът (лецитин), играе роля на фосфатна киселина и холин. Холин и метаболитите му спомагат запазването на структурната цялост на клетката и участват в клетъчната комуникация, също така те са преносители на метилови групи, жизнено важни за редица процеси.

Начин на употреба: По 1 капсула дневно, за предпочитане с храна.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Количката е празна.

Валута