Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Примадофилус пробиотик за деца/Primadophilus for kids 30 tabl.

Код: 1045

Primadophilus kids Примадофилус пробиотик за деца. Предлага се в два вкуса: портокал и череша. Опаковка: 30 дъвчащи таблетки.

Цена: 17.80лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Пробиотиците (наричани също бактерии или култури) са живи микроорганизми, които приети в достатъчно количество влияят здравословно на човешкия организъм.

Пробиотичните бактерии въздействат положително върху човешкия организъм, колонизирайки се директно върху интестиналната мукоза на червата и произвеждайки жизнено важни ензими и клетъчни биопродукти. Тези бактерии не обитават непрекъснато човешката микробна флора и поради тази причина е необходимо да бъдат доставяни постоянно и продължително време, за да се реализират положителните им ефекти.

Primadophilus for kids доставя 3 милиарда жизнеспособни млечни бактерии (CFUs)от Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum и Lactobacillus acidophilus. Допринася за нормалната функция на стомашно-чревния тракт и за нормалното състояние на храносмилателната флора.

Начин на употреба: По 1 таблетка на ден между храненията. Препоръчва се за деца между 2 и 12 години.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

 

Количката е празна.

Валута