Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

5-хидрокситриптофан/5-HTP 50mg * 30tabl.

Код: 1016

5-HTP(5-хидрокситриптофан) е хранителна добавка, която допринася за нормалната функция на нервната система и съня и за нормалното ниво на апетит. Опаковка с 30 таблетки.

Цена: 23.70лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

5-хидрокситриптофанът е важен градивен елемент в човешкия организъм и се образува от незаменимата аминокиселина триптофан, набавяща се единствено с храната.
Около 70%  от приетия 5-хидрокситриптофан в мозъчните клетки  се превръща  в серотонин, познат като „хормонът на щастието”.

Серотонинът влияе върху настроението, апетита, съня и поведението. Занижените количества серотонин могат да доведат до наднормено тегло, повишено желание за захар и други въглехидрати, депресивни състояния, главоболия и мускулни болки с неясен произход.

Честите промени в настроението, усещането за непрекъснат и неконтролируем глад, затлъстяването, безсънието, редовното главоболие, внезапната смяна на настроенията – когато всички тези признаци са налице, истината е, че може би не ви достига 5-HTP.

Допринася за нормалната функция на нервната система и съня и за нормалното ниво на апетит.

Съдържание: витамин С(60mg), витамин В6(10mg), 5-HTP(50mg)

Други съставки: Целулоза, малтодекстрин, целулозна смола, стеаринова к-на, водоразтворима обвивка, силициев двуокис. Не съдържа мая, мляко, лактоза, пшеница и соя.

Дозировка: По 1 таблетка дневно, за предпочитане с храна. Опаковката е предназначена за едномесечен курс.

Не се препоръчва за деца, бременни или кърмещи. Да не се приема заедно с MAO – инхибитори и антидепресанти, съдържащи фенфлурамин. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Количката е празна.

Валута